Előjegyzés

Tisztelt Hölgyem/Uram!


Praxisunk dolgozói számára nagyon fontos, hogy az Ön egészségügyi ellátása mind szakmai, mind szervezési szempontból kifogástalan legyen és az Ön gyors gyógyulását, valamint megelégedését szolgálja. Ennek érdekében a rendelés utolsó 1 órájában    csak előjegyzés alapján várjuk pácienseinket.
A rendelés első 1 órája nem előjegyzésre történik, mert erre az időre várjuk az újonnan megbetegedett pácienseinket.
Mint Önök is valószínűleg értesültek róla még inkább növekszik az adminisztrációs kötelezettség a tételes betegforgalmi jelentések miatt. Az előre történő előjegyzéssel talán mérsékelni lehet a várakozások időtartamát és gördülékenyebbé a mindennapi betegellátást.
Célunk ezzel, hogy a friss panasszal rendelkezők a lehető leghamarabb ellátásra kerüljenek, továbbá a néhány napos betegségben szenvedők, valamint a krónikus betegségük miatt rendszeres havi kontrollra, gyógyszerfelíratásra járók a lehető legkevesebbet várakozzanak a zsúfolt váróteremben. Ahhoz, hogy ez a várakozási időt minimálisra csökkentő ellátási forma minél hamarabb gyakorlattá váljon, és zökkenőmentesen működjön, kérjük az Ön közreműködését is.
Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a rendelési idő nagyobb részében sorszámmal dokumentált sorrendben fogadjuk a betegeket, de az utolsó 1 órában csak előjegyzés alapján.
Amennyiben Ön úgy érzi, hogy panaszai, vagy egyéb ok miatt nem lehetséges az időpont  kérés, úgy a rendelési idő erre kialakított szakaszában sorszámmal előjegyzés nélkül látjuk el.
Természetesen, lehet előjegyzést kérni a rendelési idő bármely szakaszára is, bár ez időnként megszakítja majd a sorszámmal ellátásra várók sorrendjét.
Mivel az orvos rendelési ideje nem végtelen, a gondozásra, kontrolra járó betegek, illetve 2-3 napja tartó betegségekben szenvedők kérjenek időpontot, a látogatásuk alkalmával egyeztessék a következő megjelenés idejét.

Ezzel a rendszerrel csökkenni fog az orvosra várakozás haszontalan és sokszor végtelennek tűnő ideje.
 
Sürgős esetek bármikor előfordulhatnak és ezek felboríthatják az előre meghatározott rendet. A sürgősség megállapításának ténye az orvos feladata.
Az Ön dolga csupán annyi, hogy időben jelezze panaszát, mely alapján az orvos eldönti a sürgősségi sorrendet. Ha ilyen esetek történnek, megértésüket kérjük.
Kérjük, tájékozódjon a rendelői váróban található hírdetményekből is.
Látogatásuk célját minden esetben közöljék a körzeti nővérrel, így is hozzájárulva a várakozási idő csökkentéséhez.
Az előjegyzést kérhetik telefonon is: 425-1500 (rendelés közben magunk végezzük ezt is),továbbá interneten előre tervezve emailcímen
Bízunk benne, hogy az esetleges kezdeti nehézségek után Önnel közösen egy olyan kultúrált, jól szervezett, az ellátó orvos tulajdonában lévő rendelőben,
OEP által finanszírozott betegellátást tudunk kialakítani, amely az Ön kényelmét, és a mi munkakörülményeink minőségének javulását fogja eredményezni.

Együttműködését, bizalmát előre és továbbra is köszönjük.