Dr. Nagy Péter Attila

Belgyógyász, Háziorvos
8288_Dr.Nagy_Peter_Attila_1.JPG

Dr. Nagy Péter Attila (1963.) vagyok, tősgyökeres csepeli, édesapám több, mint negyven éve szolgálja a csepeli betegeket, én is a Jedlik Ányos Gimnáziumba jártam. 1987-ben "cum laude" minősítéssel végeztem a budapesti Semmelweiss Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Az egyetem után öt éves-az akkor még működő- Csepeli kórházi ténykedést követően 1992-ben belgyógyászati, majd 1997-ben háziorvosi szakképesítést is szereztem, jó, ill. jeles eredménnyel. A Semmelweiss Egyetem Családorvosi Tanszékének akkreditált oktatójaként a szigorló orvosok képzésében is részt veszek.

1993. óta praktizálok kertvárosi körzetemben, 1994-től vállalkozó orvosként. 2002-ben kerültem a jelen korszerű, az előírásoknak már mindenben megfelelő, patikával egybeépített, a Kertváros és a Királymajor határán levő rendelőmbe. Az épület többi rendelőjében megbízható kollégákkal helyettesítjük egymást szükség esetén.

Körzeti nővérem, Neuberger Józsefné Ircsi nővér tapasztalt, kiváló gyakorlati készségű ápolónő. A több, mint két ezer fős pacientura okozta nagy napi betegforgalom mellett-bár Ircsi nővér a gördülékenyebb ellátás végett az általa ellátható feladatokat külön szobájában elvégzi-előjegyzést indokolt esetben csak a rendelési idő utolsó órájában tudunk biztosítani.

Rendelési idők:

Nap Mettől meddig
Hétfő: 16-20
Kedd: 08-12
Szerda: 16-20
Csütörtök: 08-12
Péntek
Páros hét: 08-12
Páratlan hét: 16-20